Gastoz
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Reper Nenad Marinković Gastoz u pet sati jutros primljen je u Urgentni centar.

Bivši rijaliti učesnik je u zdravstvenu ustanovu došao zbog povrede noge, a sada se oglasio putem društvene mreže Instagram, gde je otkrio i nove detalje.

Vidimo da je rijaliti učesniku noga u gipsu dok leži na kauču u dnevnoj sobi.

- Imam dužnost da se javim i da kažem da sam dobro i da je situacija takva kakva je... Svi koji me znaju, znaju da mi leva noga odavno pravi problem, te sam svom težinom skočio sa j*****h pola metara na travu i pokidao ligamente i sad mi preostaje das gledam moju Lepu i sedim kući velo leto. Prosto neverovatno, divno, čudnovato! Voli brat - napisao je on.

Gastoz

Foto: Instagram

 

Gastoza uhapsili na Tajlandu

Kao bomba je nedavno odjeknula vest da je Nenad uhapšen na Tajlandu.

- Vreme sam uglavnom provodio sa kumovima, prijateljima koje sam upoznao tamo, a i sa radnicima u firmi. To je opširna priča. Moraćete da imate bar tri sata minimum da sednemo i da pričamo, jer kad krenem da pričam moraćete da znate od čega kreće, šta se zapravo desilo, kako, zbog čega je tako dugo trajalo, i mnogo, mnogo stvari, a ne samo zašto su me uhvatili. Mene su uhvatili zato što sam bio na motoru pijan. Ali šta se dešavalo pre toga, zbog čega su mi izgubili pasoš, kome sam dao pasoš, šta su mi našli, gde su našli… To je već neverovatna jedna prića. To zašto sam ja priveden je toliko smešno šta mi se zapravo tamo desilo. To je jedna smejurija živa, a mogao sam ozbiljno da naj***m. S kim sam živeo, kako sam živeo, ko je bio tu, s kim sam spavao, s kim sam se dodirivao u snu nogama… – rekao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading