Dragana Katić
Foto: Printscreen/Pritnscreen

Jedna od naših najpoznatijih i narodu najomiljenijih voditeljki Dragana Katić je rođena na veliki hrićšanski praznik, Svetog Iliju Gromovnika.

Ovog 2. avgusta na, narodski rečeno Ilindan, Dragana je napunila 59. rođendan, iako se to po njenom mladolikom izgledu ne bi moglo reći.

Tim povodom, Dragana se oglasila na društvenim mrežama gde je, između ostalog, izrazila veliku zahvalnost svojim roditeljima što su je obasipali ljubavlju.

Dragana Katić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Danas, na Svetog Iliju, pre 59 godina sam se rodila. Hvala mojim roditeljima na životu i ljubavi jer sam naučila kako svoju decu i prijatelje da gajim i volim -navela je na svom Instagram profilu Dragana, pa dodala da ju je koleginica Vesna Milanović iznenadila predivnom tortom.

Uz to, Katićeva je objavila fotografiju sa jednim od sinova blizanaca, koji je mami pravio društvo na slavljeničkom ručku. 

Dragana Katić

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Divan dan Dragani su čestitale ne samo kolege, već i brojne ličnosti iz sveta muzike, filma i sa estrade, s kojima se radeći svoj posao, odavno sprijateljila.

Sa hemioterapije sam išla na snimanje emisije!

Dragana Katić jedna je omiljenih voditeljki, a privatan život krila je od očiju javnosti. 

Ona je nedavno u jednoj emisiji otkrila da su joj roditelji bili desna ruka u odgajanju dece, a problem je nastao kada se razbolela Draganina majka.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading