Dragana Mirkovic
Foto: Printscreen/Printscreen

Vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića odjeknula je u domaćoj javnosti, ali i regionu, ali je par odlučio da o tome ne priča.

Dragana je izdala saopštenje i otkrila da je na brak stavljena tačka, kao i da su se rastali još pre tri godine, ali o detaljima nije želela da priča, sve do sada.

Mirkovićeva je postala veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, a nedavno je u svom obraćanju na Fejsbuku podigla pravu prašinu.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana se dotakla teškog perioda i priznala da je često plakala, sama u sobi, ali da je ipak morala da održi zakazane nastupe.

- Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu - opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti - napisala je Dragana nedavno na svom Fejsbuk nalogu, a ono što je zanimljivo je i to da je Dragana ovu objavu veoma brzo i obrisala.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su pevačici dali ogromnu podršku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

03.08.2024 22:59

Dragana imaš dvoje dece To je najvažnije a sve ostalo....i za nas narod si bila i bićeš velika zvezda