Saša Popović
Foto: Privatna arhiva/Foto: Blic tv printskrin

Bura se ne smiruje nakon što je pevač Bojan Tomović žestoko opleo po kreativnom direktoru "Granda", Saši Popoviću i tom prilikom otkrio šokantne stvari, ali ga i izvređao.

Bojan nije u dobrim odnosima sa Popovićem, a nakon što je otkrio i zbog čega, nastao je opšti haos.

- Fukara, ljiga i jedno zlo. Jedan manipolista koji je mene zabranio 2013. godine zbog nekog sukoba zbog autorskih prava, a posle su menadžeri Granda napravili toliki monopol to sve moje kolege znaju, većinom nemaju m**a” - bio je brutalan Tomović.

Saša Popović

Foto: Alo/ilustracija

 

Ko je Bojan Tomović?

Bojana Tomovića publika je zavolela zbog hitova "Na distanci", "Plava motorola", "Nokia", "Jugić", "Sanja, Sanja" i mnogim drugim. Bio je jedan od popularnijih pevača 2000., a onda se njegov život promenio iz korena.

Bojan je poznat ko brojnim kontroverzama, a njemu su lekari pre 11 godina postavili dijagnozu manično-depresivnu psihozu, poznatiju kao bipolarni poremećaj, a on je nedavno govorio o traumama koje je doživeo u detinjstvu, o čemu je i govorio za Alo!.

- Detinjstvo mi je bilo prilično traumatično. Bio sam zlostavljan kad sam imao 5 godina. To smo nedavno otkrili hipnozom kad sam zadnji put bio u bolnici. Tačno sam opisao kuću, prostor i tu sobu, to sam valjda potisnuo. Možda sam se kasnije zbog toga razboleo i postao bipolaran. Skoro sam rekao majki za zlostavljanje, bila je u šoku. Zagrlila me je i plakali smo. Ipak, verujem da je istina bolja od svake laži - rekao je Tomović za Alo! jednom prilikom.

Bojan je nedavno završio i u bolnici nakon što je pomešao lekove sa alkoholom, a javnosti je poznato i da je porodici priznao da je biseksualac, što su oni teško podneli.

- Živim u Budvi, a tamo imam i nekoliko apartmana koje izdajem. Kaplju mi pare odatle, tu je nešto i od autorskih prava i to mi je sasvim dovoljno za život. Nisam zahtevan čovek. Bitno mi je da imam za sebe i ljubimca. S porodicom nisam u kontaktu, ne viđamo se i ne čujemo previše jer su me se majka i brat odrekli kad sam rekao da sam biseksualac. Preko toga nisu mogli da pređu, a vi znate kako je to kad se tako nešto izjavi u Crnoj Gori. To je nekako sramota za porodicu, ali nemam nameru da se krijem i živim dvostrukim životom.

Bojan je kasnije promenio veru i ime, ističući da je u islamu našao mir. Od tog trenutka zove se Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač.

Međutim, pevač je ubrzo došao do zaključka da "nije dovoljno dobar da bi bio Musliman" pa je odlučio da bude agnostik.

Pevač je jednom prilikom i uhapšen u blizini Podgorici jer je, kako su mediji tada prenosili, vozio pod dejstvom alkohola i napao policajce.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading