Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Folk zvezda Zlata Petrović otkrila je da je problem sa viškom kilograma rešila uz pomoć dijete koju praktikuje ceo svet.

U pitanju je autofagija, a tajna je u tome da se osam sati u toku dana jede, dok narednih 16 ne jedeš ništa.

- Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio -ispričala je Zlata jednom prilikom i otkrila kako izgleda njen jelovnik:

Zlata Petrović

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.

Zlata je priznala da joj je u početku bilo veoma teško.

– Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: „E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani!“- rekla je pevačica.

Alo/Informer

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading