Ana Nikolić
Foto: Printscreen/Printscreen

Ana Nikolić, za promenu, gotovo svakodnevno uspeva prijatno da iznenadi svoje fanove, što pesmama koje pevuši dok se snima za društvene mreže, još više novim izgledom.

Kako se može primetiti, liniju je dovela do savršenstva, a prema pisanju domaćih medija, nedavno je izvršila kompletnu rekontrukciju svojih grudi.

Pevačica je navodno odlučila da posle skoro dve decenije ode i izvadi silikone, iz dva razloga: kako bi povratila oblik grudi kakve je imala kao devojka ali i zato što su joj one počele da smetaju. Zato je, navodno, sa fotografijom svojih nekadašnjih grudi otišla kod hirurga, a on je odlično uradio posao. Kako se moglo čuti, Ana je prezadovoljna.

 

Upravo zbog te intervencije Ana nije otišla na more, već je ćerkicu Taru na letovanje poslala s Rastom.

Zadovoljna i nikad lepša, Ana planira s novim dečkom Raletom uskoro put Maldiva.

- Pripremam turneju. Našla sam bend i sve će biti u fulu. Jeste naporno i radi se puno, zbog toga nisam nigde išla, ali čim sve budemo uvežbali i spremili, idemo na Maldive - rekla je pevačica.

Alo!/Scandal!

Kompozitor se preselio kod Ane Nikolić!

Kako pišu domaći mediji, pop pevačica Ana Nikolić navodno je na korak od udaje za Gorana Ratkovića Raleta, s kojim je poslednjih nekoliko meseci u vezi.

Čuveni kompozitor se, kako se saznaje, preselio kod pevačice jer tako najbolje funkcionišu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading