Zorica Marković
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Željko Bebek sinoć je pevao na sramnoj proslavi akcije "Oluja", a njegov licemerni gest razbesneo je srpsku estradu.

Tim povodom oglasila se Zorica Marković koja nije štedela reči govoreći o Željkovom koncertu na godišnjicu zločinačke akcije "Oluje".

- Osetila sam strahote "Oluje" na svojim leđima kroz porodicu svog muža, a sada treba da idem na koncert Željka Bebeka koji peva na proslavi te iste "Oluje?" To me je veoma iznerviralo! Za mene on više ne postoji. Poručila bih Bebeku da razmisli da li uopšte treba da dolazi u Beograd i pravi ovde koncert, jedino ako mu je obraz kao đon - rekla je Zorica, pa dodala: 

 - A ti što organizuju neka se zapitaju šta rade, pa sve i da mi je rođeni otac organizator! Ovo više nema smisla, svi nas jašu i pi*aju po nama. Rade šta hoće, dokle više? - zaključila je Markovićeva.

"Ako uplate - radiš"

Bebek je istakao da do dogovora još uvek nije došlo, te dodao bi za dovoljnu količinu novca pristao da peva.

- Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru - rekao je pevač, a na pitanje da li će pevati ako ga pozovu, rekao je:

- Pa, ne verujem.

Na pitanje da li je promenio mišljenje ili taj nastup nije ni bio u planu, Bebek nije dao konkretan odgovor.

- Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa, onda je to "Kad na vrbi rodi grožđe". Za sad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo - rekao je pevač.

Alo!/Informer 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Penzioner

05.08.2024 19:59

Naravno ZABRANITI MU ULAZ U Srbiju ZA SVA VREMENA !!!! Djubre jedno, nit srama nit obraza !!!!