Ana Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube

Otkad se pre 21 godinu pojavila na estradnoj sceni, Ana Nikolić je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, više nego ijedna domaća pevačica, prošla krug od zvezda do dna i nazad.

-"Ana će opet biti zvezda, ona je jaka žena. Iza sebe je ostavila dane slave i sunovrat karijere, sada je ponovo ona stara"- jedan je od komentara na poslednje Anine objave na njenom Instagram profilu.

Pevačica specifične boje glasa prvi put se na malim ekranima pojavila daleke 1998. godine u kultnoj emisiji „3K dur“, na čuvenom Trećem kanalu. Ana je imala 20 godina, a onda je snimila "Januar", "Devojku od čokolade" i "Romale, Romali", kada su je proglašavali "najzgodnijom pevačicom na domaćoj estradi".

S "Romale, Romali" takmičila se 2006. godine na Beoviziji. Iako je ta numera završila na drugom mestu, postigla je neverovatan uspeh i o njoj se priča i danas kao o "najskuplje plaćenoj na estradi".

- Ta pesma meni uopšte nije donela novac. Posle sam se lečila jer nisam pobedila, a svima drugima je donela pare. Inače, ja ovaj posao nikad nisam radila zbog para. Ovo je moj život. Moj posao je moj život, moj život je moj posao. Novac mi je samo dolazio kao nagrada, nikad mi nije bio motiv - rekla je mnogo godina kasnije Ana, koja su mediji dovodili u vezu s raznim muškarcima.

A onda se udala za repera Stefana Đurića Rastu, rodila je ćerkicu Taru, pa se i razvela. Usledila je faza u kojoj su je fanovi masovno kritikovali, najčešće zbog zapuštenog izgleda i sklonosti ka alkoholu. Mnogi pamte njene fotografije i video-snimke s kraterima na licu koje su obišle region.

- Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - zaključila je pevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.

Nedavno se vratila u punom sjaju, izgleda da joj veza s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom prija i da joj je, konačno, donela mir neophodan ne samo na ličnom, već i profesionalnom planu.

Dok Ana Nikolić pije ispred zgrade, evo gde je Rasta!

Reper Stefan Đurić Rasta ovog leta vredno radi, ali u pauzama između nastupa posvećuje svoje slobodno vreme ćerkici Tari, koju je dobio u braku s pevačicom Anom Nikolić.

Ana se snimala dok je pila ispred zgrade svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a on joj je pravio i društvo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading