Muharem
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Pevač narodne muzike Muharem Serbezovski odlučio je da se povuče sa estradne scene.

Iako njegov glas još uvek briljira, Serbezovski je najavio da će uskoro doći trenutak kada će se povući, ostavljajući tako veliku prazninu na muzičkoj sceni. 

- Mogu sada da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se skupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je pevač.

Muharem

Printscreen TV GRAND

 

On naglašava da je duboko zahvalan svojoj publici koja ga je podržavala od samih početaka karijere. U znak zahvalnosti, planira poseban gest za svoje obožavaoce na nadolazećim koncertima.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi, to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading