Darko Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić gotovo svakog dana nastupa u nekom od klubova na Crnogorskom primorju. Kao i uvek, atmosfera na njegovim koncertima je fenomenalna, a ono što su primetili svi njegovi fanovi je da mu društvo ne pravi supruga Katarina.

Katarina je u drugom stanju i uskoro bi trebalo da se porodi.

- Ako bog da, prinova stiže za dva meseca, Kaća je u sedmom mesecu. Ona me je uvek pratila na nastupima, sada je u sedmom mesecu, teško podnosi put i nema potrebe da se maltretira i da sada putuje kolima. Bolje joj je kod kuće - istakao je za domaće medije Lazić, koji je prethodnih dana bio "vruća tema" zbog gej svadbe kojoj je prisustvovao.

Darko Lazić

Foto: Instagram

 

- To su bile moje dve prijateljice koje su se venčale, ja sam tamo bio gost, nisam pevao. Svako ima svoj izbor u životu, ja sam se fenomenalno proveo. Najlepše u životu. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno - objasnio je Darko iako se na snimku sa te svadbe vidi kako peva i kako mu gosti lepe bakšiš na čelo.

Darko je otkrio i kako provodi slobodno vreme.

- Najradije bih išao u krevet, nastupamo mnogo, i poželeo sam se svog kreveta, a ne više da spavam po kolima.

Alo/Blic

Pevač napravio lom na gej venčanju

Gde god se pojavi, Darko Lazić napravi lom, pa ga zato ljudi rado pozivaju, kako u Srbiji, tako u regionu, da im svojim glasom uveliča proslavu posebnih životnih događaja, kakvi su svadbe, krštenja, rođendani.

Pre izvesnog vremena, Darka je angažovao jedan par, koji je odlučio da dugogodišnju vezu kruniše brakom. Pritom, u pitanju je bilo gej venčanje, na večnu ljubav su se zaklele dve devojke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading