Ella B
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže

Sigurno se sećate hitova iz devedesetih poput "Kamikaza", "Oglas" i "Ajkula", čiji je izvođač bila glavna tema razgovora i uzor mnogima.

Reč je o Brankici Čebalović, poznatijoj kao Ella B. Danas vodi život daleko od medijskog fokusa i posvetila se porodici. Njena deca gotovo i ne znaju koliko su im roditelji bili poznati. Poslednji album objavila je 2005. godine i nakon toga se odlučila da se fokusira na porodični život izvan Srbije.

Ella B

Foto: Društvene mreže

 

Brankica je u braku sa Ljubom Čebalovićem, bivšim članom grupe “Beat Street”, s kojim je u vezi već više od 20 godina.

Par je napustio Srbiju i sada živi u Štutgartu, gde su se ostvarili kao roditelji četvoro dece: Kristijana, Danijelu, Tamaru i Aleksandra.

Ella B

Foto: Društvene mreže

 

- Nismo im puno pričali o tome, ali su neki školski prijatelji spomenuli da su čuli od svojih roditelja da smo nekada bili popularni. Kada su pokazali interesovanje, malo smo im prikazali šta smo radili. Teško im je da povežu te stvari s nama - rekla je Brankica o tome kako njena deca percipiraju karijeru njihovih roditelja.

Sada se bave potpuno različitim poslovima koji nemaju veze sa muzikom.

Ella B

Foto: Društvene mreže

 

- Naša zanimanja nisu vezana za muziku. Ja radim u automobilskoj industriji i ostvarila sam se kao majka, što mi je najveća sreća. Ponosna sam na svoju decu i želim im pružiti najbolji mogući put — izjavila je Ella B. Njen muž radi u špediciji kao menadžer.

Ella B danas, i nakon svih tih godina, i dalje izgleda sjajno, dokaz da vreme nije naškodilo njenom šarmu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading