Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Teodora Džehverović radi punom parom. Na sceni je uvek tip-top sređena, bez šminke i "svake dlake na svom mestu" gotovo da se ne pojavljuje nigde. Na društvenim mrežama može da se nađe tek nekoliko fotografija i snimaka na kojima se vidi njeno pravo lice.

Kako Teodora izgleda stvarno, bez, kako je sama istakla "kilograma pudera" pokazala je na svom Instagram profilu. 

- Ja bez kilograma pudera, Milanovih šiški, 400 grama kose i bez kostima Moćnog rendžera - napisala je pevačica uz emotikon, koji se smeje.

Teodora Džehverović

Foto: Printscreen/instagram

 

Prethodno je objavila fotografiju u belom kupaćem i beloj suknjici, koji su istakli njen preplanuli ten i savršeno telo, a obe su izazvale lavine komentara - ona gde je bez šminke čak i više, i to mahom pozitivnih.

-"Teodora je prelepa, nema problem da pokaže prvo lice!" - bio je jedan od njih.

Drugi su istakli da bi trebalo češće da objavljuje prirodne fotografije, kao i da prestane da koristi aplikacije koje upepšavaju lice i telo.

Teodora Džehverović

Foto: Printscreen/instagram

 

-"Pokazala si da si lepa i bez aplikacija za ulepšavanje. Prestani da ih koristiš!- poručili su joj fanovi.

Leži na boku, a iz bikinija ispadaju grudi!

Muzička zvezda Teodora Džehverović uživa na primorju, odakle se redovno oglašava, a najnovije fotke napravile su pravi bum.

Teodora je pozirala na plaži, u belom bikiniju, koji je savršeno istakao sve njene atribute, a stajling je "začinila" tangama, koje su taman pokazala onoliko koliko treba.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading