ceca
Foto: Printscreen/Svetlana Ceca Ražnatović, printscreen Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović je, kao i svake godine, deo leta izdvojila za odmor na Kipru, gde u turističkom mestu Aja Napa ima vilu. 

Ove godine, društvo joj, osim sestre Lidije Ocokoljić, prave i kume i bliske prijateljice, a kako izgleda kad su na jednom mestu, pokazala je Ceca

- Lepotice, juhu, 'ajde! Bez juhu, nema ništa! Šta je ovo, vau?! - šaljivo je govorila Ceca dok je snimala sve lepotice oko nje.

Veče su provele u jednom luksuznom restoranu, sa predivnim pogledom, uz dobru hranu.

Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Ceca je vilu na Kipru pazarila 2006. godine.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladi. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - precizirala je ranije Ceca.

Pojavio se snimak skrivene prostorije u Cecinoj vili na Dedinju!

Pevačica Svetlana Ceca pokazala je unutrašnjoj svoje vile na Dedinju. 

Vila koja se prostire na preko dve hiljade kvadrata, ima sopstveni lift koji vodi direktno do Cecinog apartmana, a pored toga poseduje ogroman dnevni boravak koji je muzička zvezda sredila po svom ukusu.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading