Aleksandra Popović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ćerka kreativnog direktora "Granda" Srba Saše Popovića, Aleksandra Popović, skromna je mlada dama, koja već duže samostalno zarađuje za život. 

Od oca, koji je jedan od najbogatijih Srba, retko traži novac, o čemu je on više puta javno govorio. Iako je studirala dva fakulteta, Aleksandra ih je napustila i završila je kurs za manikir. U međuvremenu je pokrenula još jedan privatan biznis - počela je da pravi nakit.

Aleksandra Popović

Foto: Instagram/alex_23p

 

Kako je pokazala na svom Instagram profilu, odlično se snašla i u zanatu, a kako nije navela da je odustala od manikira, izgleda da trenutno radi dva posla.

Inače, Aleksandra ne voli da se eksponira i javnost ju je videla tek na svadbi polubrata Danijela, sina iz prvog braka njene majke Suzane Jovanović.

Aleksandra Popović

Foto: Printscreen/instagram

 

Upravo Suzana je otkrila kakva je Aleksandra.

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži - rekla je Suzana svojevremeno za medije, a potom otkrila čime se njena naslednica bavi.

- Aleksandra je završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - istakla je Suzana.

Kad sam hteo da joj dam Roleks, rekla je da sam lud!

O skromnosti ćerke Suzane Jovanović i Saše Popovića i ranije se pričalo s poštovanjem, a sada je Saša otkrio kako to izgleda u praksi, kao i koliko novca mu ćerka traži na mesečnom nivou.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading