Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

U emisiji kod Sanje Marinković iz 2003. godine, koja je tada prikazivala regionalne zvezde u usponu, gostovala je pevačica Jelena Karleuša.

Tokom emisije, Sanja Marinković je oštro komentarisala Jelenu Karleušu, što je izazvalo veliku reakciju na društvenim mrežama. Karleuša je odgovorila na kritike, ističući da je Sanja možda slabo informisana o njenom uspehu.

- Ko je kriv što još nisi postigla ništa konkretno?“ upitala je Sanja, na što je Jelena uzvratila: „Ko kaže da nisam postigla ništa? Imaš li neki konkretan primer? - Time je aludirala na nedovoljnu pripremljenost Sanje za intervju.

Sanja je potom pitala Jelenu da li razmišlja o budućnosti ili je to možda pitanje za njenu majku Divnu, što je dodatno uzrujalo Jelenu.

Ona je upitala Sanju da li zna ko joj je gost i smatra li da je prikladno postavljati takva pitanja.

Video njihovog sukoba postao je viralan na TikToku, gde su komentari ukazivali na to da je Sanja pokazala neprofesionalizam tokom emisije i da je bilo očiglednog sukoba između njih. Sada je na vama da procenite šta je tačno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sahmuz

08.08.2024 09:35

,,Zivim brzo i hranim se lako'', izgovori Sanja u reklami za cips....Moja omiljena voditeljka, umilnog glasa kojim ostvaruje iritantne senzacije i erotske misli kod muskaraca..