Mia Borisavljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Pevačica Mia Borisavljević (40) godinama važi za jednu od najprivlačnijih dama na domaćoj estradi. Iako je majka dvoje dece – ćerki Eme i Tee, iz braka sa kolegom Bojanom Grujićem, i gazi petu deceniju života, i dalje zrači izvanrednom lepotom.

Na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, čini se da je Mia odlučila da se opusti pored bazena. Planinski pejzaž u pozadini sugeriše da se verovatno nalazi na nekoj srpskoj planini, iako nije precizirala tačnu lokaciju.

Mia je podelila vruće slike u kupaćem kostimu, pokazujući svoje zanosno telo. Njene fotografije su oduševile mnoge, a obožavaoci ističu da, kako stari, to je još privlačnija.

- I dok još uvek traje leto, da čujem ko je bio na odmoru, ko će tek ići, a ko neće uopšte…pošto ću ja verovatno da pripadnem trećoj grupi kako stvari stoje?! - napisala je Mia, dok su komentari na račun njenog izgleda samo pljuštali.

 

 

Mia otkrila tajnu dobrog izgleda

 

- Doručak je najbitiniji obrok tokom dana. Potreban je da podigne energiju tokom dana, a ako ogladnim opojedem bananu ili šaku badema. Za ručak najčešće trknem do svog omiljenog restorana ili naručim hranu, dok za večeru jedem laganu salatu. Važno je ne preskakati obroke - otkrila je Borisavljevićeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading