Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Scena i svađa Zorice Brunclik iz emisije "Pinkove zvezde" pre nekoliko godina i dalje izaziva veliko interesovanje i širi se na društvenim mrežama.

Tokom jednog izdanja "Pinkovih zvezda", došlo je do velike drame kada je Zorica Brunclik napustila studio u suzama, a povod za to bila je reakcija Aleksandre Radović.

Zorica Brunclik

Foto: Youtube

 

Nakon što je takmičar izveo pesmu grupe "Riblja Čorba", žiri je mahom dao pozitivne komentare. Zorica je savetovala takmičaru da ignoriše negativne komentare, posebno Aleksandrinu primedbu da ne „reži“. Aleksandra je na to reagovala smehom, a Zorica je potom izjavila da je „prešlo svaku granicu pristojnosti“, spustila stolicu i počela da plače.

Aleksandra nije previše reagovala, a Dragana Mirković je nastavila sa svojim komentarima dok je primetila Zoricu kako plače u pozadini.

Kada je Zorica napustila studio, ostatak žirija se posvetio međusobnom komentarisanju. Aleksandra Radović je komentarisala situaciju svojoj saradnici, rekavši da nije razumela zašto je Zorica reagovala na taj način i da nije imala nameru da uvredi takmičara.

Zorica Brunclik

Foto: Youtube

 

- Ne razumem zašto me sada optužuje i pravi budalom. Nisam ništa rekla što bi moglo povrediti Zoricu - rekla je Aleksandra. Dodala je da nije imala nameru da napravi probleme i da je to što se desilo veoma nepravedno.

Kasnije se Zorica vratila u studio i kritikovala Milana Kalinića zbog profesionalnosti, ističući da su osim Aleksandre, sve članice žirija bile nepravedne prema njoj. Zorica je zatražila izvinjenje od Aleksandre, koje pop pevačica nije želela da pruži.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading