Nela Bijanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica narodne muzike Nela Bijanić vredno je godinama radila, a novac od muzike pametno je ulagala.

Nela ne krije da je vlasnica hotela, a da je kuću na četiri sprata prepisala sinu.

Jednom prilikom je i progovorila o tim detaljima, te otkrila da je grcala i ekstremno radila kako bi sinu obezbedila krov nad glavom.

- Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno sam radila. I moj bivši suprug i ja smo sinu kuću prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa, za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu - rekla je Nela.

UBILA BIH KOLEGE KOJE DOŽIVE 60, A NEMAJU SVOJ STAN! Folk zvezda udarila na estradu, ovakvu izjavu od nje niko nije očekivao

 

 

- Pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - dodala je Nela jednom prilikom za "Grand".

"Znala sam da me muž vara"

Nela Bijanić prošla je kroz veliku krizu kada je otkrila da ju je suprug, s kojim je bila u braku 10 godina, prevario.

Ona je javno pričala o njegovom neverstvu i podelila detalje iz njihovog braka, naglašavajući da preljubu nikada ne bi mogla da oprosti.

- To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Nemačku, Holandiju da peva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava - pričala je ona za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading