Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

I dalje se priča o razvodu folk pevača Harisa Džinović i modne dizajnerke Meline Džinović, a brojne javne ličnosti oglasile su se u međuvremenu i dale svoj sud o celokupnoj situaciji.

Među njima je i voditeljka Ruška Jakić, koja je reagovala na njegovu hit izjavu koja je postala viralna, da je jedino kriv jer je davao.

- Ko te je terao da daješ? Ne razumem te prozivke ko je kome šta uradio, ko je kome davao. Pa, što si kupovao? Nisam te ja terala. Ti si, u stvari, kupovao ljubav - rekla je Ruška Jakić, pa dodala:

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- To, zapravo, govori o njima. Stalno ponavljam: sve ružno što kažeš o nekome, govoriš o sebi. Jesi li ti voleo tu ženu? Ako si joj davao, što moraš da pričaš - zaključila je Ruška Jakić.

Inače, Melina je jednom prilikom otkrila da je upravo Haris umesto nje donosio sve poslovne odluke.

- S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on - pričala je tada.

Haris Džinović

Foto: Printscreen/instagram

 

Haris urlao na Melinu pred svima

Haris i Melina Džinović razveli su se pre nekoliko meseci, a problemi u njihovom braku krenuli su mnogo ranije.

Naime, kako je Haris isticao, problemi su počeli još 2022. godine, a odnos im se od tada, kako je rekao, malo po malo skroz promenio.

Sredinom pomenute godine Haris je napravio scenu u jednom prestoničkom lokalu, šokiravši mnoge.

Haris se tada pojavio pred pripadnicima sedme sile, a bio je vidno neraspoložen.

Kada su ga novinari pitali za izjavu, sve vreme je govorio kako "nema vremena", a onda, kada je stao ispred kamera, pobesneo je na pitanje o ćerki Đini Džinović, jer nije želeo da govori o njoj.

- Ne želim o tome da pričam. Neću da pričam o mojoj ćerki - rekao je Haris, koji je nakon toga prekinuo intervju.

Međutim, tu nije bilo kraja. Kada je video da na drugom kraju prostorije Melina daje izjave za medije, Haris je pobesneo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading