Dragana
Foto: Alo/Alo Dejan Briza

Folk zvezda Dragana Mirković oduvek je isticala da ima najbolju publiku, a njeni fanovi se potrude da je iznenade na svakom koncertu.

Tako se sada na društvenim mrežama pojavio video koji je oduševio sve. Naime, tokom jednog od njenih koncerata, nepoznati fan iz publike izvadio je prsten i stavio ga na ruku pevačici.

Kada je videla šta se dešava, Dragana se naravno nasmejala, a onda je i prihvatila prsten, dok je ovaj njen gest oduševio sve u publici.

„Rekla je da“, glasio je opis videa koji je postao viralan na svim društvenim mrežama.

Podsetimo, folk diva poslednjih meseci prolazi kroz turbulentan period s obzirom na to da se sporazumno razvela od biznismena Tonija Bijelića nakon dve i po decenije braka, ali je to nimalo ne ometa u nameri da održi uspešne koncerte širom regiona.

Kako je nedavno istakla, upravo je publika njena najveća snaga.

- Život donese lepe, i one manje lepe trenutke, a najvažnije od svega jeste da radimo ono što nam srce ispunjava radošću. Muzika je moj lek za dušu, ma lek za sve. Zahvalna sam vam što ste svih ovih godina takav vetar u leđa. Čast je pevati za vas, čast je sa vama razmenjivati energiju. Hvala vam - poručila je Dragana nedavno nakon jednog od svojih velikih koncerata.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading