Danilo Ikodinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Maja Ognjenović godinama je u ljubavi sa Dačom Ikodinovićem, a njena majka je jednom prilikom javno govorila o zetu. 

Majka Maje Ognjenović, Bosa, gostovala je u emisiji "Majke šampioni" u kojoj je ponosno govorila o sportskim uspesima ćerke, ali i njenom braku sa Danilom Ikodinovićem.

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status s Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović, i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

Danilo Ikodinović

Foto: AtaImages

 

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Ljubav traje 12 godina

Ljubavna priča Maje Ognjenović i Danila Dače Ikodinovića traje već 12 godina. Iako su stalno u centru pažnje, uspeli su da sakriju detalje svog upoznavanja i venčanja koje se dogodilo 31. decembra 2016. godine.

Oboje su sportisti, što im je pomoglo u međusobnom razumevanju i zahvaljujući tome njihova veza je od početka bila stabilna. Maja je u jednom intervjuu priznala da je Danilo najbolje razume, jer je i sam bio sportista.

- U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine. Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading