Marija Mudreša
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Poznata Tiktokerka Marija Muderša otpužila je bivšeg dečka Matiju Radoševića za nasilje.

Kako Marija tvrdi, Matija ju je pretukao dok je bila u drugom stanju nakon čega je izgubila bebu.

- Drage devojke, nisam se nikad javno oglašavala vezano za ovog čoveka, odnosno mog bivšeg partnera, inače poznatog manekena, koji je bio u mnogim spotovima sa poznatim pevačicama, i fitnes trenera, koji je iz Beograda - započela je Marija, pa nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M Λ Я I J Λ (@mudresha)

- Pre mene je bio sa dve devojke, koje igrom slučaja poznajem i koje su bile stalno u podlivima od njegovih batina. Na društvenim mrežama se predstavlja kao gospodin, a ustvari je najveća psihopata, koju ne možete ni da zamislite. Rođena majka ga je slala na psihijatriju da se leči od agresije i droge (a fitnes trener). Što se mene tiče, pretukao me je trudnu i izgubila sam bebu i deo sebe. Od tad, nikad više nisam i neću biti ista, dugo sam bila u bolnici i lekovima, ali sad sam napokon dobro, iako me izjeda potreba da mu načinim zlo. Budite pametne. Volite sebe više od bilo koga na ovom svetu - poručila je Marija.

"Tužiću je" 

Nakon što ga je optužila za nasilje, Matija je odlučio da se oglasi, te je tom prilikom poručio da će podneti tužbu protiv bivše.

- Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profim i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji - započeo je Matija, pa nastavio:

- Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam zakon u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve - zaključio je model za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading