app
Foto: AP/AP Photo/Mark J. Terrill

Istaknuti srpski košarkaš Bogdan Bogdanović vodi nacionalni tim na Olimpijadi u Parizu. 

Osim po svojim sportskim uspesima, Bogdanović je često u centru pažnje zbog svog privatnog života. Povezivan je sa brojnim poznatim damama, uključujući teniserku Olgu Danilović i glumicu Jovanu Stojiljković. Ipak, on ističe da mu je porodica najvažnija.

Njegova sestra, Bojana Bogdanović, ima ključnu ulogu u njegovom životu. Kada je Bogdan otišao u Ameriku da nastavi svoju košarkašku karijeru, Bojana je stavila svoje planove na pauzu kako bi mu pružila podršku. Danas vodi njegov kamp i fondaciju, posvećena pomaganju mladim sportistima koji teže da postanu poput njenog brata.

Bojana Bogdanović

Foto: RTS

 

Bogdan je jednom prilikom o sestri imao samo reči hvale, istakavši da mu je ona i veliki prijatelj.

- Oduvek smo bili bliski, još od detinjstva. Bojana je zaista posebna, ona je pravi prijatelj. Posvetila je godinu dana svog života meni i pomogla mi u organizaciji - rekao je on jednom prilikom.

U nedavnoj emisiji „Oko”, Bojana je opisala svog brata kao „detinjastog” i „kao neku verziju Petra Pana”. Naglasila je da nije propustila nijednu njegovu utakmicu, pokazujući time svoju posvećenost njegovoj karijeri.

- Bogdan je još uvek kao dete, i to mi se jako dopada kod njega. On je poput Petra Pana i uživa u tome – izjavila je Bojana u emisiji „Oko”.

Podsetimo, Srbija je, uprkos lavovskoj borbi, izgubila sinoć protiv Amerike 95:91. U subotu ih očekuje borba za bronzu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading