Jovan Radulović
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi, i koji retko govori o svojoj privatnosti, pa je mnoge iznenadila njegova ispovest o ocu i pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin.

Radulović je ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom, i tom prilikom otkrio brojne šokantne detalje, a sada se oglasila i njena polusestra Mia.

Mia je, izrevoltirana brojnim navodima, osula paljbu.

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - napisala je Mia, a zatim je podelila isečak iz emisije u kojoj je gostovala pokojna pevačica.

- Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već - napisala je, pa je jasno da je mislila na izjavu komičara.

Jodžir je užao u žižu medijskog interesovanja nakon što je nasmejao Novaka Đokovića, a i zbog teške nesreće pre dve godine.

Podsećamo, nakon tragičnih događaja koji su se odigrali 16. marta 2010. godine, istraga je otkrila da je Ksenijino telo pronađeno u hodniku, dok je Filipovo bilo u sobi sa pištoljem pored njega.

Prema saznanjima iz istrage, pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što ukazuje na to da je Filip prvo ubio Kseniju, a zatim sebi oduzeo život.

Postojale su tvrdnje da su se Ksenija i Filip sukobljavali danima pre tragedije, a spekuliše se da je, nakon žestoke svađe, Ksenija pokušala da napusti stan obučena u jaknu, ali je Filip izvršio ubistvo na vratima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading