Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Muzička zvezda Tea Tairović redovno nastupa gotovo svakodnevno, a nedavno je odlučila je da sve svoje zarađene pare uloži u nekretnine u Srbiji i Crnoj Gori.

Prema izvorima bliskim pevačici, Tea je uložila značajan deo svoje zarade u kupovinu nekretnina. Nedavno je kupila stan u Beogradu za približno 300.000 evra. Iako se radovi još uvek završavaju, planira da se preseli iz Novog Sada u Beograd krajem ove ili početkom sledeće godine.

Izvor je istakao da je Tea oduvek želela nekretninu u glavnom gradu:

Koncert Tee Tairović

Promo/ Liveproduction

 

- Tea je veoma štedljiva i zahvalna na uspehu koji je postigla. Vredno je radila na svojoj karijeri i uložila mnogo u muziku i spotove, verujući da će se to isplatiti. Oduvek je maštala o stanu u Beogradu, a sada je konačno uspela da uštedi dovoljno novca i angažuje agenta za nekretnine koji joj je pomogao da pronađe savršeno mesto - navodi izvor da domaće medije.

Pored stana u Beogradu, Tea je nedavno kupila i luksuzni apartman u Crnoj Gori, tačnije na primorju u letovalištu Luštica, poznatom po prestižnim nekretninama.

- Tea obožava Crnu Goru i često tamo odlazi kad ima slobodnog vremena. Luštica je bila njeno prvo izbor zbog svoje mirne lokacije, blizine Tivta i Kotora. Želela je apartman s velikom terasom i prelepim pogledom na more, kao i sa sigurnosnim sistemom. Na kraju je pronašla idealan apartman i za njega je platila impresivnih 430.000 evra - rekao je izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading