Lazar Đukić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Užasne vesti stižu iz Amerike. Srpski sportista Lazar Đukić koji se takmičio u krosfitu poginuo je u ovog četvrtka tokom takmičenja "Crossfit Games", javljaju tamošnji mediji. 

Prema navodima koji su se pojavili na društvenim mrežama, Lazar je izgubio vazduh neposredno pre cilja tokom završnog plivačkog segmenta u jezeru i nije uspeo da ispliva na kopno.

Tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu i prema izveštaju tamošnje spasilačke službe, oni su izašli na teren i tragaju za telom nesrećnog Srbina. 

Brojne javne ličnosti u Srbiji oglasile su se slomljene od bola zbog smrti mladog sportiste, a među prvima je glumica Ana Franić, koja je objavila slomljeno srce i emotikon belog goluba.

Pevač Aleksa Perović poslao je poslednju poruku Lazaru Đukiću:

- Počivaj u miru brate - napisao je pevač uz emodži crnog srca.

Ko je bio Lazar Đukić?

Lazar Đukić je već dugi niz godina vodeći srpski sportista u CrossFitu, postigavši značajan uspeh na svetskoj sceni.

Od kada je započeo svoju karijeru 2017. godine, Đukić je napredovao sa 1351. mesta na početku na trenutnu 88. poziciju u ovom sportu. Njegov uspeh je stavio Srbiju na mapu CrossFita.

Nažalost, uoči svoje smrti, Đukić je putem Instagram storija podelio informacije o svom poslednjem mestu boravka. Bio je veoma cenjen u svom polju, što potvrđuju i brojna gostovanja na različitim manifestacijama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading