Jelena Karleuša
Foto: Privatna arhiva/Miloš Miletić

Pop diva Jelena Karleuša i reper Vojaž već nekoliko dana javno se sukobljavaju putem društvenih mreža. 

Vojaž je rešio da odgovori Jeleni, a nju je to naljutilo, pa je replicirala na njegov stori.

Jelena je napisala sledeće na svom Insta storiju.

Jelena i Vojaž

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dete, tebi očigledno nije dobro pa umišljaš budalaštine. Napadaš velike i ostvarene zvezde pa kad dobiješ po nosu onda kuku lele. Idi igraj se u pesku, niko te neće dirati kad si dobar. Ne pominji ljude sa ogromnim karijerama i sve će biti okej. A ako se vec ku**iš, onda izdrži do kraja, ne tu odjednom da glumataš žrtvu. Ne ide uz blokove zar ne? I ponoviću, imaš kupljene i lažirane statistike i to svi znaju. Sada bih te zamolila da ideš da plačes nekome koga briga, ili ću morati da ti zovem mamu i tatu da ti uzmu mobilni. Stvarno nema smisla !!!! - zaključila je Jelena.

Jelena je zatim stavila uz sledeću objavu, pa potkačila i repera Igora Panića Nućija:

Jelena i Vojaž

Foto: Printscreen/instagram

 

- Gde je sada Nući da me brani od agresivnog napada opasnog Znojaža? Osećam se tako nezaštićeno i usamljeno u ovoj nepravednoj borbi... Ja sam nežna i nemam šansu kada me napadaju muškarčine... Pod stresom sam... - dodala je Karleuša.

Inače, Vojaž je na svom Instagram profilu objavio stori sa Spotifaj statistikom koja pokazuje da je on na pomenutoj muzičkoj platformi daleko slušaniji od pop dive.

Jelena i Vojaž

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon toga, fan stranica Jelene Karleuše objavila je analitiku u prethodnih nekoliko godina u kojoj su uporedili pop divu sa Vojažem. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading