Reper Dragomir Despić Desingerica
Foto: Alo/Vladimir Marković

Desingerici je zabranjen nastup u Budvi zato što, kako izvor tvrdi, nema radnu dozvolu.

Njemu, navodno, u SUP-u nisu dali papire zbog čega je onemogućen da održi nastup.

Oko njega se otkako se pojavio na estradnoj sceni digla prašina. I dok ga neki osuđuju zbog ponašanja na nastupima, mladima je ovaj kontroverzni reper idol. 

Pre nego što je postao popularan, reper se aktivno bavio košarkom, a nakon toga odlučio je da uplovi u biznis i otvorio je salon za tetoviranje na Novom Beogradu.

Desingerica

Foto: Tvitter

 

Desingerica je nedugo nakon toga odlučio da se oproba u muzici, a danas ima iza sebe brojne muzičke hitove, koje pomno prati posebno mlađa publika.

Inače, reper je oženjen i u skladnom braku je sa lepom Nevenom, a od skoro je započeo solo karijeru, jer je došlo do razilaženja između njega i njegovog prijatelja Luke Bijelovića, koji je poznatiji kao Pljugica.

Nevena je trenutno nezaposlena, ali počela je da snima lajvove zahvaljujući kojima lepo zarađuje, a nedavno je istakla da će u budućnosti više tome da se posveti i da će joj to biti "zvanično zanimanje".

Desingerica sa ženom

Alo

 

Nakon što je postao popularan, mogli su se čuti razni komentari o njemu, a jednom prilikom su ga i prokomentarisali, nekadašnji profesori iz osnovne škole, koju je pohađao reper:

- Ono je dno. Ono ludilo njegovo ono je strašno. Nego je video kako može da se zaradi pa raspalio. Glupira se i nismo ponosni na njega. Šta dečko radi i čime se bavi ono je jezivo. Znam njegovog oca, verujte mi ni on čovek ne zna šta ga je snašlo. Bio je ovde u osnovnoj i bio je dobro dete stvarno. Sportski tip, vredan, pametan - rekao je profesor fizičkog vaspitanja.

Podsetimo,  medijma je postao zanimljiv od kako su na nastupu u Crnoj Gori pred publikom simulirali odnose i pokazivali srednji prst, da bi nedugo nakon toga, javnost šokirano gledala snimak dok Disagnerica jednu devojku iz publike udara patikom po glavi.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading