Nada Topčagić
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Nada Topčagić je nadaleko poznata po originalnom imidžu i zimnici, koju svake godine sama pravi. 

Pevačica bi sa svojim ajvarom, turšijom, kiselim kuposom i ostalim specijalitetima mogla da izađe na crtu svakoj domaćici i to nije tajna, ali malo ko zna gde nastaju sva ta remek-dela Nadine kunhinje. 

Nada osim luksuznog stana u centru Beograda, već godinama ima vikendicu na Tari i upravo u toj oazi mira sprema đakonije. Reč je o planinskoj kući koju je opremila kožnim nameštajem. Kako je sama pričala, pre nekoliko godina sobu na drugom spratu je proširila i tako je dobila još jednu veliku prostoriju za goste.

Ispred kuće je veliko dvorište iz kog puca pogled na okolinu, pre svega četinare i prirodu.

Nada i njen suprug Zlatko ovde dolaze svakog leta i kad god imaju priliku, pobegnu na nekoliko dana iz Beograda na Taru. Često im se pridruže i Nadine kolege.

- Često idemo na Taru, to je naša druga kuća. Verujte mi da bih tamo mogla non-stop da budem. Imam obaveze i morala sam da se vratim u Beograd, ali ću uskoro opet ići u vikendicu na nekoliko dana. Sad mi prija da malo budem sa sinom, snajom i unucima, baš smo ih se uželeli - otkrila je jednom prilikom Nada za domaće medije.

Inače, Nada poseduje i kuću u Crnoj Gori na obali mora i vilu u Starim Banovcima.

Sin Nade Topčagić doživeo tešku nesreću

Pevačica Nada Topčagić decenijama važi za omiljenu koleginicu, ali i pravog veseljaka, pa je često gošća televizijskih emisija zabavnog karaktera, muzičkih manifestacija, raznih slavlja. Ipak, ona i suprug Zlatko Đorđević najbolje znaju da joj nije uvek bilo do pesme i veselja.

U najtežim trenucima trudila se da niko ne primeti najveći očaj, pa je osmeh koristila kao „štit“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading