Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Melina Džinović je nakon razvoda od Harisa bila u promenljivom odnosu sa svojim naslednicima. 

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža.

Kan, sa druge strane, sve vreme nije u kontaktu sa mamom, što je Haris javno potvrdio.

Melina je jednom prilikom pričala o deci, te iznela čitav niz detalja o njima.

- Drago mi je što Kan nije ekstravagantan kao Đina. Često čujem kako ljudi to govore, ali ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo - rekla je, pa dodala:

- Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri, stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele - navodila je ona.

- Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim - dodala je Melina bila za "Stori".

Haris urlao na Melinu pred svima

Haris i Melina Džinović razveli su se pre nekoliko meseci, a problemi u njihovom braku krenuli su mnogo ranije.

Naime, kako je Haris isticao, problemi su počeli još 2022. godine, a odnos im se od tada, kako je rekao, malo po malo skroz promenio.

Sredinom pomenute godine Haris je napravio scenu u jednom prestoničkom lokalu, šokiravši mnoge.

Haris se tada pojavio pred pripadnicima sedme sile, a bio je vidno neraspoložen.

Kada su ga novinari pitali za izjavu, sve vreme je govorio kako "nema vremena", a onda, kada je stao ispred kamera, pobesneo je na pitanje o ćerki Đini Džinović, jer nije želeo da govori o njoj.

- Ne želim o tome da pričam. Neću da pričam o mojoj ćerki - rekao je Haris, koji je nakon toga prekinuo intervju.

Međutim, tu nije bilo kraja. Kada je video da na drugom kraju prostorije Melina daje izjave za medije, Haris je pobesneo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading