Jodžir
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi. 

Na društvenim mrežama često pokazuje svakodnevicu sa suprugom i dvoje dece koje imaju, a o detaljima iz privatnog života retko govori. 

Mnogi pratioci dive se razumnošću njegove supruge Irene, koja u mnogim situacijama odaje utisak njegove drugarice, a ne supruge. 

Jodžir

Foto: Printscreen/instagram

 

Jodžir je sada otkrio i kako fukniconiše njihov brak. 

- Ja znam sve njene bivše momke, ona zna sve moje bivše devojke. Ne postoji tajna između nas. Pre nje sam imao dugu vezu od sedam godina, a ona pet. Ona je sa Andrijom Miloševićem bila pet godina - otkrio je on, pa dodao: 

- Andriju strašno cenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Voleo bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svetu koja postoji. Ja ženi često kažem "Tebi Irena ceo život u smehu prošao. Smejala se sa njim pet godina, sad sa mnom deset". 

MOJA ŽENA JE BILA SA ANDRIJOM MILOŠEVIĆEM Poznati influenser otkrio sve detalje, pa šokirao izjavom o glumcu!

Printscreen

 

Poznati influenser objasnio je da njegova supruga Irena nije ostavila glumca zbog njega, već da su njih dvoje uplovili u vezu dve godine od njenog raskida sa Andrijom. 

- Posle dve godine sam ja počeo sa njom - priznao je on za "Hype". 

Inače, Irena radi kao voditeljka na jednoj crnogorskoj televiziji. 

"Moj tata je bio sa Ksenijom Pajčin"

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi, i koji retko govori o svojoj privatnosti, pa je mnoge iznenadila njegova ispovest o ocu i pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin.

Radulović je ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom, i tom prilikom otkrio brojne šokantne detalje, a sada se oglasila i njena polusestra Mia.

Mia je, revoltirana brojnim navodima, osula paljbu.

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - napisala je Mia, a zatim je podelila isečak iz emisije u kojoj je gostovala pokojna pevačica.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading