Veljko Ražnatović
Foto: Printscreen/Prinstcreen/Instagram

Kao većina dece poznatih ličnosti i Cecin sin Veljko Ražnatović odrastao je pred kamerama. Ipak, upkos tome, mnogi se ne sećaju kako je izgledao kao dečak i veoma se iznenade kada vide arhivske snimke iz tog perioda.

Na društvenim mrežama često može da se vidi snimak Cecinih gostovanja u televizijiskim emisijama povodom čuvenog koncerta na beogradskom Ušću 2006. godine. U nekima od njih društvo su joj pravili i Veljko i Anastasija, koji su, iako su imali 10, odnosno osam godina bili i na tom legendarnom nastupu i sve vreme su se ponašali kao pravi profesionalci.

Veljko Ražnatović

Foto: Printscreen/Jutjub/Pink

 

Publika je vrlo emotivno doživela njihov izlazak na binu, a kada je Veljko podigao tri prsta, hiljade ljudi je skandiralo ime njegove majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecaraznatovicthebest

 

Sada se pojavila i fotografija na jednoj Instagram stranici koja prati Cecinu karijeru i život. Na njoj su Ceca, Anastasija i Veljko, koji je imao dugu kosu i šiške, a koja je nastala u Beo zoo vrtu.

Ovako izgleda dom Veljka i Bogdane u Titelu

Bogdana Ražnatović je nedavno rodila trećeg sina, kojem su Veljko i ona dali ime Isaija. 

Tim povodom u vili na Dedinju organizovana je proslava povodom rođenja naslednika, a malo ko zna da su Veljko i Bogdana već neko vreme u njenom rodnom Titelu, gde su sagradili svoj dom. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading