Milica Polskaja
Foto: Alo/Printscreen

Atraktivna influenserka iz Niša Milica Polskaja, koja je udata za milionera iz Kazahstana, oglasila iz porodilišta i saopštila lepe vesti:

- Dragi moji, da se javim iz porodilišta. Porodila sam se pre dva dana i na svet donela ćerkicu koja će se zvati Elizabeta. Sofija i dečaci su dobili sestru - rekla je Milica na svom TikTok nalogu.

https://www.tiktok.com/@milica_polskaya/video/7401811709205236997?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7186580401959257606

Na istoj društvenoj platformi je objavila fotografije tek rođene bebe, a čestitke su stizale sa svih strana.

-"Nemoguće je da je ova žena rodila petoro dece, a da izgleda ovako" - bili su neki od komentara.

Potom je istu objavu podelila i na svom Instagram profilu.

Inače, Milica već godinama krije identitet svog supruga, što je čudnije utoliko pre jer se ne libi da govori o svim plastičnim operacijama koje je imala. Nekoliko puta je objavila fotografiju sa njim, ali svaki put mu je prekrila lice.

- Moj muž i njegov kit - napisala je jednom ispod fotografije sa suprugom, čime je "živa Barbika", kako je mnogi zovu, pokazala da ume da se našali na sopstveni račun.

"Deka mi je platio grudi"

Milica Polskaja, atraktivna influenserka iz Niša, udata je za milionera s kojim živi u luksuznoj vili i s kojim čeka peto dete, progovorila je o estetskim operacijama.

Kako je objasnila, novac za prvu estetsku operaciju dobila je od dede.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading