Dejan Pantelić
Foto: Printscreen/Printscreen Prva TV

Dejan Pantelić povukao se sa malih ekrana nakon teške bolesti.

Voditelju je 2012. godine ustanovljen tumor na krajnicima, a zatim je usledilo i nekoliko godina lečenja, da bi u martu pre dve godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. 

On je odlazak sa mesta voditelja najavio na društvenim mrežama.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić tom prilikom. 

"Nisam smeo da dozvolim da se predam"

Kada mu se desila opaka bolest, Deki je javno pričao o tome.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskren je bio Dejan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Slavica

12.08.2024 07:33

Deki želim ti ozdravljenje dug i srećan život.Nemoj se predavati bori se i moli bogu.

Миомир

12.08.2024 09:45

ЖИВЕО ТИ НАМА ДЕКИ СТО ГОДИНА_ ЛЕГЕНДО НАША СРПСКА 🇷🇸 И УЖИВАО У ЖИВОТУ СА ПОРОДИЦОМ И УНУЦИМА НА МНОГАЈА ЛЕТА. ЖИВЕЛА НАША ЈЕДИНА СРБИЈА 🇷🇸

Dejan

12.08.2024 11:21

Zelim ti puno zdravlja, srece, uspeha divan si čovek, divan si otac, divan suprug. Neka se tvoje kolege, ugledaju na tebe i tvoju dobrotu. Sve najbolje Dejane

Una

13.08.2024 21:59

Produkt devedesetih,konobar koga je ko zna ko doveo da bude voditelj.Naravno, zelim mu sve najbolje, da bude zdrav i uziva sa porodicom, ali sto dalje od malih ekrana.