Desingerica, Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša sinoć se pojavila na rođendanu kod koleginice Milice Pavlović, a tom prilikom je progovorila o aktuelnim temama na estradi. 

Jelena se dotakla i Desingerice i njegovih nastupa, ističući da on nije vaspitač dece. 

Ekipa našeg portala kontaktirala je kontroverznog repera koji je odgovorio na reči pop dive. 

- To je potpuno normalno razmišljanje, niko nije silom doveden na moj nastup, svako bira kakvu će muziku da sluša. Jeste da je moja muzika drugačija, i jeste Amerika. Drago mi je da to ljudi shvataju, a i to sve više moje kolege sa javne scene. Narod je to odavno shvatio, pa zato imam i toliku podršku naroda. Jelena to može da shvati jer i ona ima svetski pristup tom poslu i šoubiznisu. Normalno da mi je drago kada neko prepozna i podrži moj rad - rekao je Desingerica za Alo!. 

Desingerica

Foto: Ataimages

 

Inače, Karleuša je u svojoj izjavi istakla da će njene ćerke uvek moći da odu i vide šta god hoće, ali se zna kako će se njena deca ponašati. 

Jelena Karleuša

Alo

 

- Ispratila sam to. Biću surovo iskrena. On ima super energiju koja magično privlači publiku. Ima u Americi izvođača koji svašta rade na svojim nastupima i publika je ta koja želi ili ne želi. Stvar je u tome kako vaspitaš svoje dete, da li će otvoriti usta ili neće. On to radi, kad neko kaže "moje dete neće gađati čarapom u glavu". Tvoje dete samo nemoj da bude u prvom redu, ali slobodno neka dođe da vidi šta se dešava. On da nema konzumente, ne bi imao kome da peva. Nije problem u njemu, on nije vaspitač naše dece. Ja vaspitavam svoje ćerke. One će uvek moći da odu da vide šta god hoće, zna se kako će se moja deca ponašati, posmatrati i gledati, ali ne ništa više od toga. Dakle, roditelji vaspitavaju decu, ne pevači - poručila je Jelena za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading