Ivana Jordan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nezgode na bini su vrlo česte, gotovo da nema pevača koji se nije sapleo o kablove, poklizao na mokrom podu, pa čak i pao nasred scene. Naravno, neki od njih su odmah ustajali i nastavljali dalje da pevaju, a bilo je i slučajeva kada su usled ozbiljnih povreda završavali u hitnoj pomoći.

Pevačica Ivana Jordan je jedna od onih koji su za dlaku izbegli da se prostru na bini koliko su dugi i široki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

Ivana je nastupala u Nišu, kada se spotakla o ventialtor, izgubila ravnotežu, ali na svu sreću, uspela je da ostane na nogama. Ipak, cela situacija nije bila nimalo naivna, neko iz publike je čak glasno vrisnuo. 

Snimak tog nemilog, ali smešnog događaja, koji se desio sredinom jula, Ivana je tek sada objavila na svom Instagram profilu. Uz njega je dodala , uz emodžije majmuna, koji obično znače "ne gledaj" odnosno "pravi se da nisi video".

- Mačka i kad pada, ipak se dočeka na nogama. Peh na inače predivnom koncertu u Nišu, na letnjoj pozornici Niške tvrđave - napisala je Ivana, a komentari su se samo nizali.

- "Ha, ha, dešava se, ali kraljica uvek ostaje na nogama. Bravo " - poručio je Ivani jedan od najvatrenijih fanova.

Obnažila raskošne grudi

Pevačica Ivana Jordan prilično je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a njene 'golišave objave' u apsolutnoj suprotnosti su sa smernom energijom koju reflektuje ova dama. 

Ivana gotovo svake godine obraduje pratioce fotografijom u toplesu ili bikiniju, a njena najnovija objava izazvala je lavinu lajkova i pozitivnih komentara.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading