Nada Topčagić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Folk pevačica Nada Topčagić je na estradnoj sceni prisutna još malo pa 50 godina. Pevačica koja je u julu napunila 71 godinu, a prvu singl ploču snimila je sa 22. Njene ploče su prodavane u tiražima od 50 do 100 hiljada primeraka, a novac koji je tako, i na silnim nastupima u zemlji i inostranstvu zaradila, ulagala je u nekretnine. 

Trenutno, Nada i njen suprug Zlatko Đorđević poseduju nekoliko kuća i stanova. U Beogradu imaju luksuzan stan u centru grada, kao i kuću u Starim Banovcima. Pričalo se da imaju i nekoliko stanova na Vračaru, ali to nikad nije potvrdila. 

Topčagićeva je vlasnica vikendice na najlepšoj srpskoj planini Tari, kao i luksuzne vile u Tivtu. Prelepa kamena kuća nalazi se u naselju Kaluđerovina kod Krašića i pevačica iz svog dvorišta ulazi u more.

Upravo tu vilu umalo joj nisu srušili pre nekoliko godina jer je bespravno podignuta, a onda je Nada odlučila da je proda Rusima za enormnu cifru.

Međutim, i to se izjalovilo.

- Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi Rusi došli do samih ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena. I taman kad sam odlučila da je prodam, oni su pobegli. Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine, koje bih izdavala i od čijeg novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim, sve je propalo - rekla je za domaće medije Nada, koja je tu vilu u međuvremenu kompletno renovirala.

Ipak, jednom se požalila da više ne može da servisira sve svoje nekretnine.

- Manite me s kućama, placevima, svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Taman kad kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati - rekla je Topčagićeva.

Nada Topčagić optužena javno da ne plaća porez

Folk zvezda Nada Topčagić našla se na meti optužbi, i to od strane njenog kolege, Đovanija Bajramovića, koji je izneo ozbiljne stvari na njen račun.

Naime, on je optužio Nadu u emisiji kod Ognjena Amidžića da ne plaća porez državi.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading