Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić posvećeno brine o svom zdravlju, što uključuje pažljivu ishranu i redovne treninge.

Zbog ovakvog pristupa, može se pohvaliti izvajanom figurom, koja je rezultat njene upornosti i discipline.

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić nedavno.

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

Inače, Jovana je jednom prilikom pokazala i kako sprema obrok po savetu nutricioniste pomoću kojeg je skinula višak za nedelju dana.

Danas lekari preporučuju ananas kao lek koji pomaže prilikom lečenja brojnih oboljenja. Takođe, nutricionisiti često pominju da ananas treba obavezno da bude na jelovniku onih koji žele da skinu suvišne kilograme, zbog toga što gotovo da ne sadrži masti i odličan je za varenje i dobar rad creva.

Recept za piletinu sa ananasom

4 pileća filea (oko 150g svaki)

1 šolja sveže iseckanog ananasa

2 čena belog luka, sitno iseckana

1 crvena paprika, iseckana na kockice

1 šargarepa, iseckana na kolutove

1 kašika sveže iseckanog đumbira

2 kašike soja-sosa

1 kašika meda

1 kašika soka od limuna

1 kašika maslinovog ulja

so i biber po ukusu

Sveže iseckani peršun ili korijander za posipanje (opciono)

Podsetimo, Jovana je nedavno objavila fotografiju trudničkog stomaka i usijala mreže, a ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading