Nađa Rodić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Fejsbuk

Jedna od onih kojima je život dao drugu šansu je i glumica Nađa Rodić, koju mnogi pamte po ulogama u kultnim serijama "Vruć vetar", "Seljaci" i "Vojna akademija".

Nađa je sasvim slučajno, pre nekoliko godina otkrila da ima rak i to najopasniji oblik. 

- Ta decembarska noć 2013. godine. Bili smo na slavi kod prijatelja. Po dolasku kući, pevušila sam i spremala se za spavanje. Oblačeći spavaćicu, iznenada sam u ogledalu na dojci ugledala ogrebotinu i otok. Noć je prošla u košmaru, sa osećanjem krivice što sam dozvolila sebi da osam godina ne odem na mamografiju - iskreno je pričala Nađa.

Nakon petnaestak dana operisao ju je čuveni dr Pošarac.

Nađa Rodić

Foto: Printscreen/Fejsbuk

 

- Dijagnostifikovan mi je najagresivniji i najopasniji tip karcinoma koji je nosio rizik širenja. Uspešno sam prošla 32 hemoterapije. Srećom, sada sam tu. Radujte se životu - navela je Nađa, koja sada koristi svaku priliku da se zahvali bogu što joj uslišio molitve.

- Hvala, tebi bože I prepodobnoj Svetoj majci Angelini na vašoj milosti. Osvanuo mi je još jedan onaj divan dan kad sam se iskoprcala i s radošću, bez straha ugledala ovaj svet. Ni danas se ne plašim šta će biti sutra...
Pre mnogo godina i mene je ščepala ona opaka bolest. Bila sam hrabra, pa sam i ja nju ščepala, borila sam se i izborila i pobedila jer ništa nije tako crno kao što je nebo plavo. Hvala i svim svetima što sam živa. Shvatila sam koliko je sve oko mene lepo I koliko mnogo volim ovaj život - napisala je na svom Fejsbuk profilu Nađa, koja je danas puni 83. godine.

Ovo je zaista užas!

Prvakinja beogradske drame, jugoslovenska televizijska glumica i književnica Nađa Rodić je opljačkana u centru grada. Glumica je imala sastanak u gradu, te je iskoristila sunčani oktobarski dan da prošeta Trgom Nikole Pašića u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading