Olimpijci
Foto: Alo/Alo

Na žurki organizovanoj povodom uspeha naših sportista na Olimpijadi u Parizu, žene i devojke naših košarkaša zasenile su sve prisutne svojim elegantnim stajlingom.

Bele haljine, crne i tigraste kombinacije dominirale su među damama koje su se okupile da proslave bronzanu medalju koju su osvojili naši košarkaši.

Sudeći po slikama sa slavlja, osim medalje, naši sportisti su osvojili i srca pravih lepotica.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev, veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković. Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi, a ona je u centar pažnje javnosti došla posle incidenta na večitom derbiju u kom su se našli Petrušev i Matijas Lesor.

Kolika mu je podrška moglo se videti kada je nakon spektakularnog preokreta košarkaške reprezentacije nakon kojeg je savladala reprezentaciju Australije sa rezultatom 95:90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara.

Tiana nije mogla da obuzda emocije pa je posle završetka paklene utakmice, objavila je video na kom se nije snebivala da zaplače dok je u ruci držala zastavu Srbije.

"Ponos," napisala je kratko na svom Instagram storiju.

Krajem septembra 2022. godine Aleksa Avramović krunisao je svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u brak sa Aleksandrom Dujović sa kojom je godinama pre toga uživao u skladnoj vezi.

Ognjen Dobrić i Vesna Dobrić

Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali. Vesna je našem košarkašu velika podrška, a jednom prilikom je domaće medije istakao kako sa njom voli da provodi najviše vremena.

Nikolija i Natalija Jokić upoznali su se 2013. godine, a košarkaš se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu.

022. godine postali su roditelji ćerke, a Natalija je ponovo u drugom stanju, te će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Nikola je od 2015. godine i u NBA-u, a njegova najveća podrška i vetar u leđa su upravo Natalija i ćerkica.

Na žurki su sa lepšim polovinama bili i Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Milutinov, Nikola Jović, Vasilije Micić.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading