Đani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Radiša Trajković Đani, poznatiji kao Đani, napustio je proslavu posvećenu našim olimpijcima vidno razočaran zbog, kako je rekao, nepoštovanja dogovora od strane svojih kolega.

Đani je obelodanio svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, rekavši da nije dobio priliku da otpeva nijednu pesmu tokom večeri.

- Dođem u 22 h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam, a velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert iako je dogovor bio da svi otpevamo po nekoliko pesama. Otišao sam u 5, a da nisam otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio sam tu, ali sam ponižen - napisao je folker na svom Instagram profilu.

On nikoga od pevača nije izostavio, što verovatno znači da je mislio na sve koji su bili prisutni.

Na slavlju su od pevača bili i pevali Milica Pavlović, Milica Todorović, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

Inače, Rokvić je u toku večeri prišao za Đokovićev sto, pa mu ispunio posebnz želju i otpevao za njega hit "Romanije", a kako je sve to izgledalo možete pogledati ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
DzoniS

13.08.2024 12:20

A ko je pa ovaj mali debli i ćelavi , zar je on nešto bitan za sport i omladinu !?

Nešo N

13.08.2024 17:43

Svaki napad na novinare treba najoštrije osuditi.

djole

13.08.2024 20:28

bolje da si cutao i niko nebi ni znao da si hteo da pevas, najgluplje sto si mogao da uradis je da napises tuzbalicu javno, zvucis ko uvredjena strina a neznas tacno ni zasto nisi pevao, mozda te nisu hteli