Đani
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Radiša Trajković Đani, poznatiji kao Đani, napustio je proslavu posvećenu našim olimpijcima vidno razočaran zbog, kako je rekao, nepoštovanja dogovora od strane svojih kolega.

Đani je obelodanio svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, rekavši da nije dobio priliku da otpeva nijednu pesmu tokom večeri.

Na proslavi posvećenoj našim olimpijcima nastupili su brojni poznati izvođači, uključujući Milicu Pavlović, Milicu Todorović, Danicu Crnogorčević, Tanju Savić, Željka Šašića, Nikolu Rokvića i Inu Gardijan.

Veče je otvorila mlada pevačica Ina Gardijan, koja je zabavljala prisutne sportiste oko 40 minuta.

Nakon nje je nastupila Milica Pavlović, koja je pevala otprilike pola sata.

Tokom kratke pauze, za muziku je bio zadužen di-džej, a zatim je na scenu izašao Nikola Rokvić.

Posebno iščekivan trenutak bio je nastup Danice Crnogorčević, koja je nekoliko pesama posvetila porodici Đoković i pevala oko 20 minuta.

Posle Danice, na scenu su se redom smenjivale Tanja Savić i Milica Todorović.

Međutim, Đani, koji je planirao da peva, napustio je slavlje u pet sati ujutru vidno besan, jer nije stigao na red za nastup. 

- Dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam, a velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert iako je dogovor bio da svi otpevamo po nekoliko pesama. Otišao sam u 5, a da nisam otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio sam tu, ali sam ponižen - napisao je folker na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading