Miroslav Ilić
Foto: Printscreen

Jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora Miroslav Ilić uvek s ponosom ističe svoje poreklo i pominje rodne Mrčajevce kod Čačka. U tom mestu ima rodnu kuću, koju je renovirao.

Reč je o dvospratnici s velikim dvorištem u kome su još dve manje kuće, šupa i letnja kuhinja. Ispred ulaznih vrata je velika drvena veranda, na kojoj Miroslav rado provodi vreme, pogotovu tokom letnjih i zimskih večeri.

U dvorištu ima i furunu za pečenje prasića i jagnjića, a imanje je "opasao" kamenom ogradom, tako da retko ko može da zaviriti u njegov mali raj.

Svojevremeno su Ilićevi prijatelji za domaće medije ispričali da je u renoviranje rodne kuće pevač uložio pravo bogatstvo.

- Sagradio je čudo. Pre nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad leti dođu porodično, onda roštljaju, prave sedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imnavela je komćinica Ilića u Mrčajevcima.

Miroslav Ilić kupio grobno mesto!

Miroslav Ilić toliko voli svoje rodne Mrčajevce da je na seoskom groblju već obeležio mesto na kojem će biti sahranjen.

Kroz čitavu njegovu životnu priču prepliću se Mrčajevci, pa ne iznenađuje što je baš to selo nadomak Čačka izabrao za svoju večnu kuću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading