Đorđe Stojković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Đorđe Stojković koga je domaća publika zavolela zbog uloge Gruje u popularnoj seriji "Vojna akademija" je srećno oženjen i ima dvogodišnjeg sina Nestora.

Ipak, pre nego što je dobio naslednika Đorđe je prošao kroz veliku patnju, prognoze lekara da će se on i njegova supruga Ivana ostvariti u ulozi roditelja nisu bile baš optimistične.

Đorđe Stojković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzajamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja - ispričao je za domaće medije Stojković i tom prilikom je apelovao na mlade parove, posebno na muškarce, da prevaziđu strahove i potraže pomoć ako imaju problema sa sterilitetom.

Đorđe Stojković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Brz način života, mnogo stresa i poslovi kojima se bavimo uticali su na nas oboje. Zahvaljujući savetima nutricioniste, urologa i trenera, uspeli smo da stabilizujemo sve u telu, pošto nam nije ustanovljen neki krucijalan medicinski problem. I mada su nam preporučivali da se podvrgnemo vantelesnoj oplodnji, trudnoća se dogodila prirodnim putem - istakao je Đorđe.

Morao je na operaciju

Objava Đorđa Stojkovića iz bolničke postelje sve je zabrinula, a sada se oglasio i otkrio šta mu se zapravo dogodilo.

Naime, mladi glumac je operisao kilu i konstatovao da je to verovatno posledica napornih treninga.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading