Bogdan Bogdanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon spektakularnog dočeka pred Skupštinom grada Beograda, gde se okupilo oko 70.000 ljudi, naši olimpijci su odlučili da proslave svoje uspehe u intimnijem okruženju na ekskluzivnoj zabavi u jednom prestoničkom restoranu.

Za odličnu zabavu i muziku pobrinuli su se izvođači poput Milice Pavlović, Tanje Savić, Milice Todorović, Katarine Gardijan, Danice Crnogorčević, Nikole Rokvića, kao i Radiša Trajković Đani i Željko Šašić, koji na kraju nisu imali priliku da zapevaju.

Olimpijci

Alo

 

Pevači su se odrekli honorara, smatrajući da je već čast što su učestvovali u ovom događaju.

Tokom večeri, Bogdan Bogdanović je bio u centru pažnje gradskih dama, ali je većinu vremena provodio u društvu svojih sportskih kolega. Ipak, nije mogao da se suzdrži od Milice Todorović, s kojom je zajedno izveo pesmu Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju". Kapiten reprezentacije bio je očaran nastupom, pa je uz visoko podignutu ruku i cigaretu u rukama ušao u trans, a Milica mu je omogućila da izvede deo pesme, nakon čega su se zagrlili.

Naše sportiste je dočekalo i posebno iznenađenje – torta od četiri sprata, dekorisana u tematskom duhu Olimpijskih igara. Prvi sprat bio je posvećen košarkašima i njihovoj bronzi, drugi za srebrnu tekvondistkinju Aleksandru Perišić, dok su zlatno mesto na vrhu zauzeli Novak Đoković, Damir Mikec, Zorana Arunović i naši vaterpolisti.

"Nisam čistačica da pevam u sedam ujutru!"

Đani je otkrio da nije želeo da se bije, ali i da nije čistačica da peva u sedam ujutru.

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Жена змај

14.08.2024 00:09

Комплекси раде.