Sanja Đorđević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Đorđević je u braku s bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem i imaju ćerku Ivanu.

Đorđevići žive u luksuznoj vili od 320 kvadrata u beogradskom naselju Jajinci. Sanja je jednom prilikom za domaće medije otvorila vrata i pokazala u kakvoj raskoši živi. U kući preovlađuju bež tonovi, kupatila su urađena u mermeru, svaka prostorija je opremljena stilskim nameštajem s pozlatom. Na zidovima ima mnogo slika i ikona.

Sanja je pre izvesnog vremena renovirala kuću od plafona do poda, pa je rešila i da je proda. Prvo je tražila 580.000 evra za nju, potom je morala da spusti cenu na 525.000 evra.

- Spustili smo cenu. Bila je veća, ali mislim da je ovo skroz okej, gledali smo da ne bude preterana suma, mi nemamo veliki plac, tako da za ovo naše to je razumna cena. Nigde ne trčim, ne jurim, kad naiđe kupac, onda ćemo i mi da se preselimo, za sada nigde nisam tražila, ne mogu u velikim zgradama, u gužvi, više volim da sam izolovana. Kad je u pitanju ova kuća u Jajincima jeste izolovano naselje ali nam je kuća baš blizu Banjice, to je super - rekla je Sanja za domaće medije, pa dodala da je razlog za prodaju luksuzne nekretnine bila želja prodice da kupe dva stana - jedan za Sanju i Petra, drugi za njihovu naslednicu Ivanu.

- Ivana se nećkala u početku kad su joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala - pričala je Sanja nedavno, a onda je stigla i poslednja informacija:

- Dogovorimo se da to hoćemo da uradimo, pa se oni predomisle. Kad imate u kući advokata... S njih dvoje je teško dogovoriti se. Želim da je prodam, ja bih zaista volela, velika je, mislim da su nam svi ti kvadrati previše, ali videćemo - istakla je Sanja.

Ljudi misle da sam pukla

Sanja Đorđević privukla je ogromnu pažnju kada se nedavno pojavila u jednoj emisiji.

Publika je ostala šokirana izgledom pevačice, te su se nizali komentari da je radila botoks i time potpuno promenila fizički izgled.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading