Milan o Harisu
Foto: Printscreen/Instagram

Srpski influenser Milan Maglov iznenadio je sve jutros svojom najnovijom objavom.

Naime, podelio je fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak nepoznate žene, a uz to je napisao nešto što je izazvalo šok među njegovim pratiocima.

- Postaću tata! Konačno to i sa vama mogu da podelim. Do kraja godine stiže nam bebica i ne mogu biti srećniji zbog toga. Svi vi koji me duže pratite, znate koliko volim decu i može se reći da sam maštao o ovom trenutku. Neki od vas su u poslednjih par meseci naslutili po mojim objavama, neki nas videli, ali evo i zvanične potvrde. Postaću tata - napisao je Maglov, a komentari su se ređali munjevitom brzinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maglov (@milanmaglov)

 

- "Vrh, a ko je mamasita", "Čestitamo", "Milančee pa ostala sam u šoku, pozitivnom! Divne vesti, čestitam", "Čekaj kako to", "Sprda li me neko ovde"... bili su samo neki od komentara. 

Naš influenser ismeva i proziva momka koji je došao da mu pere tepihe

Srpski influenser Milan Maglov, koji je u jednoj emisiji otkrio da je od "društvenih mreža kupio 3 stana", objavio je video na društvenim mrežama koji je napravio haos na Tviteru.

Influenser i "edukator iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama", objavio je video u kojem prepričava razgovor sa momkom koji je došao da preuzme tepih za pranje, a ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading