Đani
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Folker Radiša Trajković Đani bio je pozvan da peva na proslavi u čast naših olimpijaca, koja se održala u ponedeljak, 12. avgusta, u jednom prestoničkom klubu.

Đani je stigao među prvima, odmah nakon Novaka Đokovića, ali zbog pojedinih kolega nije uspeo da dođe na red da zapeva.

Međutim, Đani, koji je planirao da peva, napustio je slavlje u pet sati ujutru vidno besan, jer nije stigao na red za nastup.

- Dođem u 22 h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam, a velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert iako je dogovor bio da svi otpevamo po nekoliko pesama. Otišao sam u 5, a da nisam otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio sam tu, ali sam ponižen - napisao je folker na svom Instagram profilu.

Novinar i rijaliti učesnik Marko Đedović se oglasio na ovu temu i pomenuo balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je takođe bila pozvana da peva olimpijcima, ali nije bila u mogućnosti da dođe jer je bila van države.

- A što se tiče takmičenja sujeta i kompleksa "umetnika" pred olimpijskim šampionima, sve bi bilo drugačije da je majka bila u državi. Ovako, šta da vam kažem deco, igrajte se dok možete - napisao je Đedović i označio Cecu.

Podsetimo, na proslavi je trebalo da pevaju: Danica Crnogorčević, Milica Pavlović, Milica Todorović, Nikola Rokvić, Tanja Savić, Katarina Gardijan, Đani i Željko Šašić, ali njih dvojica nisu stigli na red.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading