Željko Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U jeku priča o nastavku rijalitija Elita 8 i nove sezone Farme, direktor i vlasnik Pink Media Groupe Željko Mitrović je još jednom šokirao javnost.

Na svom Instagram profilu Željko je objavio snimak iz Italije i pokazao šta je pazario za dvorište "Hrama Svetog Žeksa".

 

 

- Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1.044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave “biljnim svetom”. Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala, koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E, sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko-sistem, tačan odgovor je: “Niko” - pohvalio se Mitrović, pa dodao:

- P.S. za strane i domaće turiste biće dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta!

Mnogi su mu čestitali na ideji i izrazili nestrpljenje da što pre vide "Hram Svetog Žeksa", a bilo je i urnebesnih komentara.

-"Da me pitaju ko je najluđi, sasvim najluđi dasa, odgovorio bi Mitrović Žex"- napisao je jedan Željkov pratilac, dok je drugi dodao:

- "Deluje kao iz Gospodara prstenova!

Komšijama more služi samo za ribarenje!

Vaterpolisti Srbije su osvojili zlatnu medalju pobednom nad Hrvatskom.

Sreću zbog osvajanja zlata na Olimpijskim igrama ne krije niko, a Željko Mitrović je otkrio kako je proslavio pobedu naših Delfina.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading