Darko Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Osim što su rođena braća, Darko i Dragan Lazić se bave istim poslom. Darko je, naravno, popularniji, ali kako sada stvari stoje, Dragan bi lako mogao da mu "otme" titulu najpoznatijeg stanovnika Brestača.

Dragan, koji se do sada držao podalje od medija, ne samo da je rešio da progovori, već je otkrio toliko stvari iz odnosa sa starijim bratom, da je Darko morao hitno da reaguje.

- To što sam Darkov brat mi je samo odmoglo. Novinari me zovu, nemam svoj mir, zato izbegavam medije - rekao je Dragan, pa dodao da ne voli javno da se eksponira.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/Fejsbuk

 

- Darko je stariji od mene, savetujem ja njega, ali on moj savet neće da prihvati jer sam mlađi. Kad smo bili mlađi, ja sam njega više tukao jer je bio buca. Deca kao deca, taj period mora da se prođe - ispričao je za TV Hype Dragan.

Ove njegove reči su ubrzo postale viralne, a kako ih je Darko doživeo, pokazao je objavom na svom Instagram profilu.

- Kad me bata pohvali - napisao je Darko uz emotikone koji plaču od smeha.

Pevač napravio lom na gej venčanju

Pre izvesnog vremena, Darka Lazića je angažovao jedan par, koji je odlučio da dugogodišnju vezu kruniše brakom. Pritom, u pitanju je bilo gej venčanje, na večnu ljubav su se zaklele dve devojke. Na svadbenoj ceremoniji, jedna od njih je nosila romantičnu čipkanu venčanicu bele boje, druga prsluk i pantalone.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading